Вашата кошница е празна!
Bulgarian English

Доставка и плащане

Доставка и цени за доставка:

Доставките се извършват чрез куриерски фирми Еконт Експрес или Спиди в цялата страна до вратата на клиента или до офис на куриерската фирма.

Включена е опция за преглед на стоката преди плащане.

electrolight.bg не се ангажира с конкретна цена на доставка .Тя се определя изцяло от тарифите на фирмата куриер и варира в зависимост  от тегло , чупливост , обем и други специфики на стоката.Изпращането се извършва по "Икономична" тарифа.При изрично отбелязано писмено желание на клиента,може да се осъществи доставка по "Експресна" тарифа.

Доставката е за сметка на купувача.

Стоката може да бъде върната в рамките на 7дни ,като бъде запазен изцяло търговският й вид в състоянието в което е бил при получаване- без следи от надраскано,счупено,скъсано,наличие на петна,деформирана опаковка,премахнати етикети и т.н.В случай на връщане транспортните разходи са за сметка на купувача.

Срокът за доставка е до 4 работни дни. Клиентът ще бъде уведомен своевременно в случай на забавяне.

За стоки ,които изискват специална поръчка ,срокът на доставка се уточнява допълнително и не може да бъде конкретизиран.

Поръчки приети след 14.00 часа,събота,неделя и официални празници се обработват в рамките на първият последващ работен ден.

 

Плащане:

Плащането може да бъде извършено:
- с наложен платеж на куриера при доставка на стоката
- с банков превод

 

 

 

 

 

 

 

Back to Top